Onze nieuwe huurcatalogus zit boordevol informatie over onze producten en dienstverlening. Handig ingedeeld in overzichtelijke hoofdstukken met kleurcodes, zodat de verschillende materieelrubrieken eenvoudig terug te vinden zijn. Daarnaast zorgt het trefwoordenregister aan het einde van de huurcatalogus ervoor dat het benodigde materieel snel kan worden gelokaliseerd. Bovendien wordt al het materieel tot in detail omschreven, waardoor onze klanten precies weten waar ze met ons materieel aan toe zijn. Door de uitgave in boekformaat neemt de huurcatalogus weinig ruimte in, terwijl die toch altijd binnen handbereik is. Onze catalogus is een bewaarexemplaar waar onze klanten dagelijks veel plezier van kunnen hebben.

 

Totaaloplossingen

RECO levert meer dan materieel. Wij leveren totaaloplossingen voor uw project. Van tijdelijke huisvesting, stroom-, licht- en verwarmingsvoorzieningen tot aan steigers, machines en gereedschappen. We leveren ook  samenhangende oplossingen die meerdere componenten bevatten en we zijn niet afhankelijk van derde partijen.

Bij RECO werken we direct, één-op-één en oplossingsgericht. We focussen ons op het totaalbeeld. Tegelijk zorgen we ervoor dat alle details kloppen, zodat onze klanten geen omkijken hebben naar het materieel, maar zich kunnen concentreren op het realiseren van hun projecten binnen de gestelde termijn en binnen het beschikbare budget. Daar helpen we graag bij. Onder meer met het materieel uit onze huurcatalogus, maar ook met onze kennis en ervaring waarmee we onze klanten praktisch en actief ondersteunen.

 

U kunt de nieuwe huurcatalogus vanaf vandaag aanvragen via onze website!

 

RECO. Uw partner in materieel.