Ruim 3.400m² aan steigerwerk voor het centrumplan Vlijmen

Het heeft een tijdje geduurd, maar het plan voor een nieuw centrum in Vlijmen wordt nu dan eindelijk werkelijkheid. Heijmans is gestart met de bouw van het nieuwe centrum dat zal bestaan uit winkels met bovenop een appartementencomplex. In opdracht van Heijmans levert RECO het steigerwerk voor het project voor de duur van een half jaar.


Een nieuw kloppend hart 

2.500m² aan commerciële ruimte wordt er gerealiseerd met daarboven nog eens 24 appartementen die bestemd zijn voor kopers en huurders. Het centrum van Vlijmen krijgt een nieuw kloppend hart. Voor de bouw van dit project hebben we ruim 3.400m² aan Tube Lock steigerwerk geplaatst in verschillende fases. Heijmans heeft hierbij zelf gezorgd voor het verticale transport tijdens de gehele montage. De steigers hebben een breedte van 1,30 tot 0,60 meter en zijn verankerd middels het standaard verankeringspatroon. Daarnaast hebben we ook het steigergaas verzorgd voor aan de voorzijde van de woningen. Het gaas heeft 55% windreductie en is bevestigd met behulp van binders.

Wanneer alles volgens plan verloopt, zal het nieuwe centrum deze zomer klaar zijn en worden de appartementen naar verwachting in de herfst van 2017 opgeleverd.