RECO verlicht en verwarmt oefenruimte Residentie Orkest in Den Haag

RECO is niet alleen op bouwplaatsen en evenementenlocaties te vinden. Ook op internet worden we goed opgemerkt. Via onze website krijgen we regelmatig aanvragen voor materieel. Dat was ook het geval bij het Residentie Orkest uit Den Haag dat verlichting en verwarming in een tijdelijke oefenruimte nodig had.

Het Residentie Orkest bestaat al sinds 1904. Het orkest bouwde in de vorige eeuw een grote reputatie op door klassieke concerten in de Kurzaal van het Scheveningse Kurhaus uit te voeren. De afgelopen kwart eeuw was de Dr. Anton Philipszaal aan het Spui in Den Haag de thuisbasis. Deze wordt echter verbouwd tot Cultuurforum, waardoor het orkest tenminste drie jaar moet uitwijken naar het Zuiderstrandtheater.

Daarnaast moest het orkest in de zomer van 2015 op zoek naar een tijdelijke oefenruimte. Deze werd uiteindelijk gevonden in een leegstaande ruimte in een schoolgebouw waar niet alle voorzieningen aanwezig waren. Nadat vertegenwoordigers van het orkest ons online hadden bereikt, hebben wij direct verlichting (veertien armaturen) en verwarming (vier DE65 elektroheaters) plus de benodigde accessoires geleverd en gemonteerd. Het orkest maakt tenminste zes maanden gebruik van de tijdelijke oefenruimte.