RECO presenteert: de nieuwe Altrex rolsteiger

Dit nieuwe model voldoet aan alle nieuwe veiligheidseisen die in 2018 van toepassing zijn. Het model is makkelijk en snel in elkaar te zetten én heeft een frisblauw RECO design! Wij presenteren dan ook met trots ons nieuwe Altrex rolsteiger. 


Uitbreiding assortiment: Professionele Altrex rolsteiger

Wij proberen ons assortiment altijd volledig up-to-date te houden en mee te denken met de klant. Daarvoor is uitbreiding van ons assortiment een must. Wij zijn dan ook heel erg blij met deze vernieuwde en veiligere rolsteiger. Heb jij dus binnenkort een project waarbij je de hoogte in moet? Bijvoorbeeld voor renovatie of restauratie? Reserveer de nieuwe Altrex rolsteiger dan nu.

Naar de rolsteigers


Nieuwe veiligheidseisen rolsteigers

Vanaf 1 januari 2018 gaat de nieuwe veiligheidswet in. Daarom hoog tijd om ons assortiment rolsteigers aan te passen om aan deze veiligheidseisen te voldoen. Vanaf 1 januari 2018 is het namelijk verplicht om altijd rondom een leuning te hebben bij betreding van een platform in een rolsteiger. Dit geldt dus ook bij de opbouw van de rolsteiger. Met de nieuwe Altrex rolsteiger is het niet alleen veiliger om te werken, ook de opbouw gaat makkelijk en snel door het handige klik systeem.

Bekijk hier de video


Rolsteigers & totaaloplossingen

RECO biedt al de mogelijkheid voor een totaaloplossing. Met ons totaalpakket denken onze specialisten met jou mee over de inrichting van de bouwplaats, welk materieel er nodig is voor een project en ontzorgen wij jou op alle vlakken. We leveren het materieel op locatie en zorgen voor een snelle op- en afbouw. Dankzij de uitbreiding met deze vernieuwde rolsteiger kunnen wij een nóg veiligere oplossing bieden. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie over onze totaaloplossingen.