In Barendrecht is Bouwbedrijf van de Ven bezig met het herontwikkelingsproject van de site van The Greenery. Het gaat om twee nieuw te bouwen panden met een totale oppervlakte van zo’n 41.000 m².

 

De uitdaging van dit project zit hem in het feit dat de werkzaamheden van The Greenery gewoon doorgaan. Daardoor zijn er diverse bouw- en logistiekstromen die elkaar niet in de weg mogen zitten wat dus goed op elkaar afgestemd moet worden. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers van The Greenery zo min mogelijk overlast hebben is er door RECO een 135 meter lange tunnel van 6 meter hoog en 10 meter breed gebouwd van steigermateriaal. De tunnel is verder volledig dicht geseald en voorzien van Hawkeye LED lampen en 14 ventilatoren welke voor voldoende licht en luchtdoorstroming zorgen.

 

De tunnel is zelfs groot genoeg om met heftrucks doorheen te rijden zodat men de oude wasserette 24/7 operationeel kan houden. Een mooie oplossing die ervoor zorgt dat de werkzaamheden van The Greenery en bouwactiviteiten naast elkaar kunnen plaatsvinden.