RECO levert tijdelijke omleidingsroute en personenlift tijdens liftrenovatie in Kampen

De huurders van woningen in het appartementencomplex Terra aan de Koggesingel in Kampen hebben al jaren te maken met storingen in de liftsystemen van de woontoren, welke uit 12 woonlagen boven twee commerciële verdiepingen bestaat. Door de liftproblematiek heeft de eigenaar besloten om de liftsystemen te vervangen. Tijdens de vervangingswerkzaamheden zorgt RECO er in samenwerking met RECO Lift Solutions voor dat de bereikbaarheid van de woningen voor de bewoners op een comfortabele en veilige manier is verzekerd.


Publieksvriendelijk steigerwerk en tijdelijke personenlift

Aangezien de liftschachten van de woontorens wegens de renovatie niet gebruikt konden worden, hebben de adviseurs van RECO gekozen voor een uitwendige oplossing in de vorm van een afgeschermde buitenomgang. Deze constructie is gemaakt van publieksvriendelijk steigermateriaal, welke is toegepast voor elke woonlaag die aansluit op de toegang naar de tijdelijke personenlift, die eveneens aan de buitenzijde van het gebouw is opgebouwd. In wezen gaat het om een tijdelijke oplossing, met de kwaliteit van een permanente structuur.

De grote diversiteit van het materieel dat wij in eigen beheer hebben is een groot pluspunt gebleken. Wij hadden namelijk alle benodigdheden voor deze opdracht op voorraad en konden dat met eigen transport op locatie afleveren. Met de gekozen oplossing voldoet RECO op een publieksvriendelijke manier aan de wens van de opdrachtgever terwijl de mobiliteit voor de bewoners tegelijk op maat is gegarandeerd.