MasMedia, een productiehuis dat diverse vernieuwende formats en frisse programma's bedenkt, kwam met Bommetje XL op de proppen. Een fantastisch format wat inmiddels ook verkocht is aan een Australische zender. De uitwerking van Bommetje XL nam SKL aannemingsbedrijf voor haar rekening, welke samen met RECO gerealiseerd werd.

 

In samenwerking met SKL is er een 15 meter hoge steigertoren gebouwd voor het tv-programma Bommetje XL waarin de kandidaten onder meer op een opblaasbootje vanaf het hoogste punt over een waterschans naar beneden glijden en na de afsprong een zo groot mogelijke afstand door de lucht moeten proberen te overbruggen. Daarnaast dient het hoogste platform van de steigertoren als vertrekpunt voor een lange glijbaan waar vanaf de deelnemers aan het evenement zo snel mogelijk een luchtkussen over het water moeten bereiken. Buiten de steigertoren hebben we voor het door Ron Boszhard gepresenteerde programma ook nog diverse trappentorens en overbruggingen geplaatst.

 

De ondersteuning van een dergelijk event mag dan misschien niet altijd onze dagelijkse business zijn, we vonden het wel erg leuk om te doen omdat we daarmee de kans kregen om onze expertise op een andere manier in te zetten dan we gewend zijn. Bij bouwwerkzaamheden zijn onze steigerconstructies regelmatig te zien, maar nu is gebleken dat ons steigermaterieel ook in andere settings goed van pas komt. Door samen met SKL bij te dragen aan een ludiek evenement als Bommetje XL tonen we wederom aan dat onze kennis en ervaring multifunctioneel toepasbaar is. Daar zijn we best trots op!

 

Voor meer informatie over bommetje zie: www.zapp.nl/1638-bommetje en voor informatie over SKL aannemingsbedrijf zie: www.sklaannemingsbedrijf.nl

 

RECO. Uw partner in materieel.