In Rijswijk werkt Smit’s Bouwbedrijf (SBB) momenteel aan een nieuwe woontoren genaamd ‘De Colijn’. De toren wordt gerealiseerd op de locatie van het voormalige CBR-kantoor en telt straks 84 woningen, verdeeld over 13 bouwlagen. Vanwege de unieke gevel kan SBB vanaf de 5e etage geen steiger tegen de gevel plaatsen. Om toch veilig te kunnen werken, heeft SBB 450 hekken COMBISAFE® randbeveiliging gehuurd.

 

 

Kenmerken van COMBISAFE® randbeveiliging:

  • Universele randbeveiliging van lichtmetalen onderdelen
  • Toepasbaar in elke fase van de bouw
  • Eenvoudig te monteren door uw eigen personeel
  • Gecertificeerd volgens EN13374-norm
  • Altijd op voorraad voor kleine en grote projecten
 
 

Losse verhuur: randbeveiliging wanneer u het nodig heeft

Met COMBISAFE® hekken kon Smit’s Bouwbedrijf de hoeken in de moderne gevel veilig afzetten. Met een universeel bevestigingssysteem en verschillende maten klemmen en staanders is dit type randbeveiliging makkelijk en snel te monteren. Omdat SBB de 450 hekken los huurt, hebben we de hekken in bulk afgeleverd op locatie. Vervolgens kunnen de bouwmedewerkers de hekken direct monteren, waar en wanneer er randbeveiliging nodig is.

 

Meer materieel voor De Colijn in Rijswijk:

 

Projectmatige en losse verhuur

Heeft u een groot project waarvoor u meerdere soorten materieel wilt huren? Dan kunt u ervoor kiezen om het complete materieelpakket te laten monteren door onze specialisten of een deel los te huren. Zo maakt u gebruik van onze materieeldienst op de manier die het beste bij uw project past. Advies nodig? Vraag een offerte aan of bel onze materieeladviseur via 071 341 91 20.