De paashaas heeft rondgesnuffeld op onze website en op 8 pagina’s paaseieren verstopt! Kunt u ze vinden? Geef de locaties aan ons door via de link onderaan dit bericht en maak kans op 1 van de 10 Thuisbezorgd Dinerbonnen van € 40,-! Een mooie bonus: u gaat, net als de paashaas, gelijk veel leren over het materieel van RECO. Klaar om te zoeken? Volg hieronder het avontuur van de paashaas en lees al zijn hints.

 

Hints: dit is het avontuur van de paashaas

 

  1. Voor de paashaas begint met het verstoppen van de eieren, wil hij precies weten welk materieel hij nodig heeft voor zijn project om verrassingen te voorkomen. RECO helpt hem hier graag bij en rekent precies voor hem uit welk materieel hij nodig heeft bij de uitvoering van zijn paasei- project.
  2. Nu RECO hem precies heeft verteld wat hij nodig heeft, wil de paashaas graag weten hoe hij zijn werkterrein het beste kan inrichten. Hij vraagt het de adviseurs van RECO die met hun jarenlange ervaring elke bouwplaats al eens voorbij hebben zien komen.
  3. De specialisten wijzen hem erop dat er op het terrein geen stroomvoorziening aanwezig is. Om zijn werkterrein toch van stroom te voorzien, adviseert RECO hem om een aggregaat te huren. De paashaas vindt duurzaamheid erg belangrijk. Daarom adviseert RECO hem een nieuw product uit het assortiment bij zijn aggregaat te huren, die zorgt voor minder emissie en brandstofkosten.
  4. De paashaas gaat met zijn project de hoogte in, maar het is erg zwaar om al zijn eieren via de trap naar boven te tillen. Gelukkig bevindt zich in het gebouw een leegstaande liftschacht waar hij met een van de liften van RECO efficiënt gebruik van kan maken. Zo brengt hij zichzelf en al zijn paaseieren naar boven.
  5. Op hoogte werken kan gevaarlijk zijn, dat begrijpt de paashaas maar al te goed. Hij wil er daarom zeker van zijn dat hij niet van de ruwbouw verdiepingen valt wanneer hij zijn eieren verstopt. RECO adviseert hem om randbeveiliging te huren.
  6. Om het de zoekers extra moeilijk te maken, verstopt de paashaas zijn eieren graag op plaatsen waar mensen niet bij kunnen. Om de eieren in lastige hoekjes op hoogte te kunnen verstoppen, huurt de paashaas een makkelijk verplaatsbare steiger.
  7. Tijdens het project van de paashaas staan veiligheid, gezondheid en milieu op de eerste plaats. Hij is nieuwsgierig wat RECO doet om deze 3 kernwaarden te waarborgen. Hij zoekt naar informatie op de website en plant met de specialisten van RECO een vergadering in.
  8. Voor de vergadering heeft de paashaas een tijdelijke kantoorruimte nodig. Om 1,5 meter afstand te kunnen houden wil hij een grote vergaderunit huren bestaande uit meerdere delen.

 

Weet u waar alle eieren liggen?

Deze actie is helaas afgelopen.
De winnaars ontvangen een mail van ons.
We bedanken alle deelnemers voor hun enthousiasme!

Vind de 8 paaseieren op de website!