Mobiele lichtmasten voor bouw viaduct over A13

Als materieelverhuurder bedient RECO een brede markt. RECO levert aan de bouw, de overheid en de industrie, maar ook aan de maritieme en civiele sector bijvoorbeeld. Alle werken hebben een gemeenschappelijk kenmerk: het is van professionals voor professionals.


Materieelverhuur voor de infrasector

Ook de infrasector wordt door RECO bediend. Voor alle grond-, weg- en waterbouwprojecten beschikt RECO over uitstekend materieel en topkwaliteit machines en gereedschappen. Op de plaats waar de N209 de A13 kruist, dit is ter hoogte van Rotterdam The Hague Airport, is een nieuw viaduct gebouwd. Bij de plaatsing van de betonnen liggers moest een lokaal infra-bedrijf kunnen beschikken over tijdelijke verlichting en stroom. Om de overlast voor het snelverkeer op de belangrijke verkeersader zoveel mogelijk te beperken, werd een deel van de werkzaamheden ’s nachts uitgevoerd. Als snel en flexibel materieelverhuurder leverde RECO een aantal moderne led lichtmasten, met een eigen milieuvriendelijke stroomvoorziening.

Ook andere infrastructurele werken faciliteert RECO vanuit een uitgebreide vloot aan aggregaten, moderne mobiele lichtmasten en tijdelijke accommodaties.