Kom de winter door met RECO ‘Energie, Licht en Warmte’

Is uw bouwplaats al klaar voor de winter? Warmte en verlichting zijn ’s winters essentieel voor een stabiel verloop van bouwprojecten in de buitenruimte. Veel afbouwwerkzaamheden zijn onmogelijk uit te voeren bij gebrek aan licht en warmte. Denk bijvoorbeeld aan stucwerk, schilderwerk of het zetten van tegels. Maar ook bij renovatieprojecten waarbij de centrale verwarming wordt stil gelegd, is het belangrijk om bewoners een vervangende warmtevoorziening te bieden. Het risico; de oplevering stagneert met alle gevolgen van dien.

 

Het is eenvoudig om een bouwplaats van voldoende licht en warmte te voorzien, maar u wilt natuurlijk geen overbodige kosten maken. Daarom biedt RECO niet alleen een breed assortiment materieel, maar ook deskundig advies om een passende voorziening samen te stellen. In combinatie met innovatieve technieken bieden wij onze opdrachtgevers optimale verlichting en verwarming met oog voor duurzaam verbruik.

 

Verlichting op de bouwplaats

RECO verhuurt hoge kwaliteit verlichting zodat u met minimale materieel inzet uw gehele terrein verlicht. Onze specialisten Jeroen Ooms en Michael van Delft hebben recent nog de lichtopbrengst van ledlampen onderzocht. Hieruit bleek dat de ledlampen van onze leverancier de meeste lumen produceren en daarmee de grootste lichtopbrengst opleveren. Dat betekent dat u minder lampen hoeft te installeren om de bouwplaats van voldoende licht te voorzien. In combinatie met onze energiebesparende ledlampen heeft u een uiterst efficiënte lichtvoorziening voor de naderende donkere dagen. Maakt u gebruik van onze aggregaten als energievoorziening? Dan kunnen wij de voorzieningen verder verduurzamen met brandstof-besparende toepassingen op onze aggregaten. Bijvoorbeeld wanneer u wilt starten voordat de nutsvoorziening wordt aangesloten.

Drogen en verwarmen

Met ons gevarieerde aanbod bouwdrogers, ventilatoren, luchtverhitters en elektroheaters bieden onze klimaatspecialisten slimme oplossingen aan voor ieder project. Zo heeft u altijd de juiste temperatuur voor afbouwwerkzaamheden zoals schilderwerk en stucwerk. Als tijdelijke noodketel bij ingrijpende renovatieprojecten zetten wij vaak onze luchtbehandelingsunits in. Deze mobiele noodketel biedt voldoende vermogen om een appartementencomplex te voorzien van de gewenste temperatuur voor afbouwwerkzaamheden of enkele gezinswoningen van een comfortabele woontemperatuur. Bovendien is dit ook een brandveilige oplossing doordat de ketel extern geplaatst wordt.

Wilt u meer weten over onze lampen en warmtevoorzieningen? Of zoekt u een deskundig advies voor uw project? Neem dan hier contact op met onze specialist