Scanclimber hefsteiger voor Duitse gevelbouwer Feldhaus

Aan de rand van Kopenhagen verrijst het prestigieuze Copenhagen Towers. Strategisch gelegen naast de snelweg E20 biedt een zestal hoogbouwcomplexen 44.000 m2 kantoorruimte, 366 hotelkamers en conferentiegelegenheid voor groepen tot 800 personen.  De grootste gevelbouwer van Duitsland, Feldhaus Fenster + Fassaden Gmbh & Co, is momenteel de North Tower aan het afbouwen.


Feldhaus: absolute top in de gevelbouw

Feldhaus behoort al meer dan 100 jaar tot de absolute top in de gevelbouw en staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en uitmuntende vakexpertise. Feldhaus legt de lat hoog voor wat betreft haar eigen prestaties, maar stelt ook zeer hoge eisen aan de partners waarmee zij samenwerkt. RECO is een van die partners.


Scanclimber hefsteiger: enkelmast met 10 meter platform

Voor de bouw in Denemarken installeerde RECO ter plekke een Scanclimber hefsteiger SC4700. Deze enkelmast hefsteiger is uitgerust met een tien meter lang platform dat perfect geschikt is voor het afbouwen  van de gevel. De hijshoogte bedraagt in dit geval tachtig meter.

De samenwerking tussen de professionals van Feldhaus en RECO verliep uitstekend. Vanaf de eerste kennismaking tot de daadwerkelijke oplevering in de praktijk bleken de werkwijzen, uitvoeringsniveau en kwaliteitseisen naadloos op elkaar aan te sluiten.