Groothandel ABS Trading, gevestigd in het Gelderse Andelst (in de directe omgeving van de kruising A15/A50) heeft onlangs een video-bedrijfsprofiel laten maken. De vlotte clip geeft een uitstekend beeld van de mogelijkheden van onze dochteronderneming, die gespecialiseerd is in de verkoop van alle soorten duurzaam steiger- en bouwmaterieel.

 

In de videoproductie komt niet alleen het materieel aan bod. Ook wordt duidelijk dat ABS Trading maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk vorm geeft. Zo voorziet de onderneming volledig in eigen stroomopwekking door het gebruik van zonnepanelen, wordt afval strikt gescheiden en zijn steigerhoutrestanten voor particulieren afhaalbaar in ruil voor een donatie aan één van de door ABS Trading geselecteerde goede doelen.

 

Uiteraard worden de materieelsoorten wel degelijk genoemd. Bij ABS Trading kunt u onder meer terecht voor bouwstempels, Layher steigermaterieel, steigerbuizen, inbus koppelingen en bouwhekken die u van maandag tot en met zaterdag gedurende ruime openingstijden zelf kunt afhalen, maar ook op een door u aangegeven locatie kunt laten bezorgen. Bestellen gaat eenvoudig online via www.steiger-shop.nl. De klanten van ABS Trading roemen de persoonlijke benadering, de no nonsens mentaliteit, de betrouwbaarheid en de uitstekende service van ABS Trading, dat met de video van iets meer dan 2 minuten een prima indruk achterlaat. Kijkt u hier zelf maar.