14 Led tower Lights ingezet op het Volvo Ocean Race Festival

Meer dan 120.000 mensen bezochten het 3-daagse Volvo Ocean Race Festival in en om de haven van Scheveningen dat gehouden werd op 18, 19 en 20 juni. Geen enkele andere locatie in de grootste zeilrace ter wereld trok zoveel toeschouwers als de tussenstop in de Scheveningse haven.

Gedurende 3 dagen heeft de zeilsport de belangstelling gestaan, en hebben gezinnen, sport- en muziekliefhebbers volop genoten. Er was bijzonder veel te doen in en rondom de haven en bij het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Uiteraard waren de spectaculaire raceboten te bewonderen. Maar er was meer: Zo waren er diverse optredens van bekende Nederlandse topartiesten, lekker eten en allerlei watersportactiviteiten.


Kassa-units en tower lights

Voor dit evenement leverde RECO een aantal kassa units en tower lights, waarvan een deel gesponsord. De RECO Led Tower Lights werden op diverse plekken van het festivalterrein ingezet en zorgden voor meer dan voldoende licht op onder meer het strand, parkeerterrein en concert area. Hierdoor konden de bezoekers zich gemakkelijk en veilig verplaatsen over het festival terrein. Doordat de led towerlights op Aspen alkylaatbenzine draaien zijn zij beter voor mens, machine & milieu!