RECO ondersteunt BOBgroep als externe materieeldienst bij het nieuwe TNO-gebouw in Leiden

Voor een nieuw lab- en kantoorgebouw van TNO op het Bio Science Park in Leiden zocht BOBgroep een externe materieeldienst. Om BOBgroep hierin te voorzien heeft RECO projectmatig materieel geleverd van advies tot installatie. Dankzij de directe communicatie tussen het bouwteam op locatie en onze projectleider konden we snel schakelen wanneer de uitvoerder advies of materieel nodig had. Zo zorgt RECO ervoor dat onze opdrachtgever zich volledig kan richten op de voortgang op de bouw.

Geleverd bouwmaterieel door onze materieeldienst:

  • Basisinstallatie voor water en elektra inclusief aansluitingen en tappunten op etages
  • Tussentijdse aanpassingen in de basisinstallatie voor juiste voorzieningen in elke bouwfase
  • Het complete ketenpark inclusief meubilair en aansluitingen
  • Een gevelsteiger van 456 m² met een videsteiger en een uitstapsteiger voor de personen-goederenlift
  • Verticaal transport tot 40 meter (9 etages) met een PT1500 personen-goederenlift
  • Randbeveiliging met extra leuningen in de gevelsteiger en COMBISAFE®-hekken

Externe materieeldienst: altijd het juiste materieel zonder de lasten van eigen beheer

Projecten zoals het TNO-gebouw vragen een breed scala aan materieel vanuit diverse disciplines. Om kosten te besparen is het belangrijk dat het materieel nauwkeurig geselecteerd wordt voor de juiste capaciteit. Bijvoorbeeld bij verticaal transport kan een lift met de verkeerde afmetingen veel extra tijd en geld kosten. Door in een vroeg stadium met BOBgroep de bouwprocessen te bekijken, kon ons projectbureau berekenen welk materieel we het beste konden inzetten. Zo bieden we onze opdrachtgevers alle voordelen van een interne materieeldienst, maar dan met een uitgebreider assortiment en zonder de lasten van het keuren of beheren van materieel.

Ook een externe materieeldienst? Bel 071 341 91 20

Materieelverhuur van bouwplaatsinrichting tot verticaal transport

Het TNO-gebouw aan de Zernikedreef in Leiden biedt straks 12.500 m² ruimte voor de nieuwe labs en kantoren van TNO. Voor de uitvoering heeft RECO alle etages voorzien van verdeelkasten en watertappunten. Vervolgens hebben we het complete ketenpark geïnstalleerd met kantoorunits en schaftketen voor het personeel van BOBgroep.

Veilig en efficiënt de hoogte in met steiger, randbeveiliging en verticaal transport

Voor het werk aan de gevel hebben onze monteurs een gevelsteiger gemonteerd met videsteiger en uitstapsteiger. De uitstapsteiger biedt hier stopplaatsen op iedere etage voor de PT1500 personen-goederenlift. Tot slot hebben we alle etages voorzien van randbeveiliging door middel van extra leuningen in de gevelsteiger en COMBISAFE®-hekken.

Eén aanspreekpunt voor tussentijdse leveringen

Voor tussentijdse leveringen of vragen over het bouwmaterieel heeft BOBgroep één centraal aanspreekpunt: onze projectleider. Ongeacht of het om water en elektra gaat, om steigermaterieel of om de personen-goederenlift. Door de korte lijnen tussen onze projectleider en onze gespecialiseerde materieeladviseurs schakelen we bij RECO altijd snel wanneer de uitvoerder een vraag heeft.

Offerte aanvragen