Towerlights lichtmasten verzorgen nachtelijke voorzieningen tijdens werkzaamheden aan de Moerdijkbrug

Van dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 11 augustus jl. reden er geen treinen over de Moerdijkbrug. Gedurende die periode heeft ProRail beide sporen op de brug laten vervangen door Strukton Rail. Dit om het risico op defecten en daardoor overlast voor reizigers, vervoerders en verladers in de toekomst te verkleinen. RECO verzorgde 15 towerlights tijdens dit proces aan Strukton Rail.


Werken aan structurele oplossing

Voor de totale vernieuwing van de ruim één kilometer lange spoorconstructie is RECO ingeschakeld voor het verzorgen van de nachtelijke voorzieningen. Om in de zomer zo min mogelijk reizigers te verhinderen van deze vernieuwingswerkzaamheden werd er in de nacht doorgewerkt. Uiteindelijk hebben de werkzaamheden 18 dagen geduurd. Gedurende deze periode kwamen de 15 towerlights goed van pas.


Towerlight lichtmasten

RECO is al vele jaren gespecialiseerd in tijdelijke verlichting en stroomvoorzieningen. De lichtmasten zijn er in vele uitvoeringen, waaronder mobiele led lichtmasten en traditionele halogeen lichtmasten. De lichtmasten zijn gemakkelijk te vervoeren en zo opgesteld. De mobiele lichtmasten verlichten door het hoge bereik een groot oppervlak. Dit kan handig zijn op plaatsen waar u geen vaste stroomnetvoorziening heeft maar toch dient te verlichten in het geval van bijvoorbeeld wegwerkzaamheden of tijdens druk bezochte evenementen. Middels grote diesel tanks of generatoren kunnen deze mobiele lichtmasten voor voldoende uren verlichting zorgen. Daarnaast heeft RECO ook de beschikking over mobiele lichtmasten die draaien op Aspen. Aspen heeft een schonere verbranding wat minder gevaarlijk is voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!

Kortom, met de lichtmasten en bouwlampen van RECO heeft u altijd voldoende licht om goed en veilig verder te kunnen werken. Bent u goed voorbereid voor de komende winterperiode? Onze experts geven u graag het beste advies. Ook een lichtmast of bouwlamp huren?

Neem contact met ons op

Bekijk nu ook het filmpje van dit project door hier te klikken.