Tijdelijke huisvesting in huisstijl van Heembouw

Bij Heemskerk Fresh & Easy in Rijnsburg worden dagelijks zestig soorten groenten verwerkt tot 250 eindproducten. Dag in dag uit worden deze verse producten geleverd aan supermarktketens en restaurants in binnen- en buitenland. Per week betreft dit een levering van ruim 2 miljoen versproducten. Heemskerk Fresh & Easy, ooit begonnen vanuit een kleine schuur, is inmiddels met ruim 500 medewerkers uitgegroeid tot een van de grootste groenteverwerkingsbedrijven in Europa. 

Heembouw realiseert uitbreiding bedrijfshuisvesting Fresh & Easy

Onlangs sloten Heemskerk Fresh & Easy en Heembouw een overeenkomst voor een uitbreiding en verbouwing van de huidige bedrijfshuisvesting in Rijnsburg. Het logistieke centrum wordt met ruim 10.000 vierkante meter uitgebreid en van de bestaande huisvesting wordt ook nog eens 4.000 vierkante grondig verbouwd. De gehele operatie wordt gerealiseerd zonder het huidige productieproces te verstoren. Volgens plan wordt de nieuwe huisvesting opgeleverd op 1 december 2014. Heemskerk Fresh & Easy denkt met de uitbreiding van de productiecapaciteit zijn concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren.

Bouwkeet in huisstijl van Heembouw

In opdracht van Heembouw levert RECO de bouwketen in dit project. Heembouw hecht grote waarde aan herkenbaarheid en eigen identiteit. Daarom zorgt RECO voor een tijdelijke accommodatie geheel in de huisstijl van Heembouw.