Na flatbrand in Arnhem levert RECO complete ingang voor bewoners met noodliften en trappentoren

Tijdens de jaarwisseling ontstond er brand in een flat aan het Gelderseplein. Als gevolg van de brand raakte de inpandige lift in storing en kwam een gezin vast te zitten in de lift. Dit had fatale gevolgen voor de vader (39) en zijn zoon (4). Na de tragische brand hebben RECO en RECO Lift Solutions een complete ingang gerealiseerd met een schakelunit, twee noodliften en een tijdelijke trappentoren.

Complete route van straat tot voordeur

Na de brand bleken de entreehal, het trappenhuis en de liftschacht flink beschadigd. Voor de bewoners heeft RECO Lift Solutions direct een noodlift geplaatst. Vervolgens heeft RECO in februari een schakelunits als tijdelijke entree geplaatst met een tweede lift en een trappentoren. De schakelunit is compleet voorzien van ledverlichting en postbussen voor bewoners.

Multidisciplinaire one-stop-shop voor materieelverhuur

Dankzij de samenwerking tussen RECO en RECO Lift Solutions kon de woningcorporatie via één contactpersoon de mogelijkheden inventariseren en het materieel huren. Van de trappentoren en de noodliften tot en met een drempelvrije en ingerichte tijdelijke entree. Zo is RECO met een multidisciplinaire materieeldienst en gespecialiseerde partnerbedrijven in staat om projecten compleet te voorzien van materieel.