RECO trotse sponsor Team Heiner

RECO heeft zich met onmiddellijke ingang als sponsor verbonden aan Team Heiner Pups, bestaande uit twee teams jonge wedstrijdzeilers, die onder de hoede van Olympisch medaillewinnaar Roy Heiner de kans krijgen om zich in hun sport verder te ontwikkelen. RECO kijkt uit naar de samenwerking met het zeilteam omdat RECO van oudsher nauw betrokken is geweest bij de zeilsport en inmiddels ook met een eigen team actief zeilt.

Team Heiner Pups en RECO zijn allebei ambitieuze partijen die voor het beste resultaat gaan. Bovendien sluit de visie van Team Heiner Pups goed aan bij die van RECO. In beide gevallen gaat het om investeren in de toekomst door mensen de kans te geven om zich persoonlijk te ontwikkelen. RECO investeert dan ook in de jeugd door actief aan de slag te gaan met stagiaires en jonge medewerkers. De sponsoring van de Team Heiner Pups biedt dan ook een uitgelezen mogelijkheid om de jonge medewerkers van RECO en zeilers van Team Heiner aan elkaar te koppelen.

Tot de top

Team Heiner Pups startte in 2014 met het achtkoppige Team Heiner Pups ’14, dat intussen naast wedstrijden in Nederland ook wedstrijden in Engeland vaart. De jongere lichting bestaat uit 10 talentvolle jonge zeilers en vaart onder de naam Team Heiner Pups ’16 alleen nationale wedstrijden. In de vijf jarige opleiding krijgen de Team Heiner Pups zowel zeiltechnische als organisatorische en commerciële vaardigheden aangeleerd. Het doel is om de zeilers de kans te geven door te laten dringen tot de top van de zeilwereld. Beide teams laten hun zeilkunsten zien tijdens de North Sea Regatta, die in het Pinksterweekend van vrijdag 13 mei tot en met maandag 16 mei op de Noordzee voor de kust van Scheveningen wordt gehouden. Team RECO is dan ook van de partij en doen met de Summit 35 mee in de ORC2-klasse.