RECO monteert ondersteuningstorens voor de balkons van Ibiza Plaza te Naaldwijk

In Naaldwijk is bouwbedrijf Van Mierlo momenteel bezig met de bouw van nieuwbouwwijk Hoogeland. De bouw van het tweede en derde appartementencomplex is in november 2016 gestart. Voor de bouw van de ronde balkons werd ons gevraagd de ondersteuning te verzorgen.

De twee appartementencomplexen worden tegelijkertijd gebouwd. Voor Ibiza Plaza II monteerde we voor de 1e tot en met 6e verdieping Allround ondersteuningstorens en voor Ibiza Plaza III, ook wel The Final, voor de 1e tot en met 5e verdieping. Daarnaast hebben we ook een transportsteiger MP50 verzorgd die per verdieping is opgebouwd


Goed voor het milieu

De nieuwe wijk zal Naaldwijk weer een stukje levendigheid brengen en draagt tevens bij aan een beter milieu. Hoogeland zal namelijk verwarmd en gekoeld worden met restwarmte vanuit de tuinbouwkassen. Daarnaast zijn de woningen goed geïsoleerd wat ervoor zorgt dat er weinig energie nodig is om de woningen op goede temperatuur te houden. De oplevering van de appartementen staat gepland in het tweede kwartaal van 2018. 

Bron afbeeldingen: Van Mierlo