De Cyclus Flats in de wijk De Dreef in Deventer worden momenteel gerenoveerd. Zowel de keukenblokken van de appartementen als het hekwerk van de balkons zullen worden vernieuwd door Talen Vastgoedonderhoud. Het bedrijf staat bekend om het beter vormgeven van een vastgoedstrategie en helpt haar opdrachtgevers hierbij.

 

Totaal materieel pakket

Naar aanleiding van eerdere positieve ervaringen met RECO, contacteerde Talen Vastgoedonderhoud ons om de renovatie te kunnen realiseren en hen te voorzien van extra diensten zoals installatie en advies. RECO heeft voor het project tijdelijke huisvesting geleverd, bestaande uit; 2 sanitaire units, 2 schaftunits en een 3-tal containers. Verder zijn er ook rijplaten en 2 PT 1500 personen-goederen liften geleverd. De liften zullen een belangrijke logistieke rol spelen tijdens dit renovatieproject.

 

Optimale bereikbaarheid

De 2 PT1500 personen-goederen liften zijn op een grasveld geplaatst. Om de bereikbaarheid van de liften zo optimaal mogelijk te maken, hebben wij voor extra rijplaten gezorgd. Daarnaast is er ook een ruwterrein hoogwerker ingezet.

 

RECO. Uw partner in materieel.