RECO levert stroom voor bedrijfsfeest: 90 jaar Remia

In het weekend van 17 en 18 oktober vierde sauzenproducent Remia het 90-jarig bestaan in de productie-/opslaghal bij het hoofdkantoor in Den Dolder. De medewerkers werden onder meer verrast met optredens van O’G3NE en Guus Meeuwis. RECO zorgde ervoor dat het feestelijke evenement van voldoende stroom werd voorzien.


Remia: een dynamisch familiebedrijf

Remia is een dynamisch familiebedrijf met ruim 400 werknemers. In Den Dolder wordt een  breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd, die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten, foodservices en industriële afnemers. Remia is niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche en dat komt niet alleen door de uitstekende producten, maar ook door de spraakmakende marketingcampagnes en de product- en verpakkingsinnovaties die van Remia een sterk merk hebben gemaakt.


Tijdelijke stroomvoorziening voor evenementen: aggregaat

Het 90-jarig bestaan werd uitgebreid gevierd in de productie-/opslaghal die voor de gelegenheid was omgetoverd tot evenementenlocatie. Met twee aggregaten (250 KVA/150 KVA), twee hoofdgroepenkasten (630A/250A), één verdeelkast van 400A, zeventien kleinere verdeelkasten, honderden meters stroomkabels en het nodige aanvullend materiaal zorgde RECO ervoor dat de organisatie, de artiesten en de gasten zich geen moment zorgen hebben hoeven maken over de stroomvoorziening, die gevoed werd door twee IBC-containers met een gezamenlijke inhoud van 4150 liter brandstof.