RECO levert steigermaterieel voor 4 opslagtanks in Engeland


Het oprichten van een steiger rond een petrochemische tank is een specialistische klus. Over het algemeen heeft een dergelijk object namelijk geen of nauwelijks verankeringspunten en stelt ook de ronde vorm andere eisen aan het ontwerp.

 

Als industrieel steigerbouwer ontwerpt en construeert Altrad Proscaff steigers voor onder meer de petrochemie in binnen- en buitenland. Onlangs kreeg Altrad Proscaff opdracht om een steiger te plaatsen voor viertal industri√ęle opslagtanks in Engeland, waar onderhoud aan gepleegd gaat worden. Het steigermaterieel voor deze industri√ęle klus huurde het bedrijf snel en makkelijk bij RECO.

 

Ook voor vergelijkbare toepassingen voor de industrie (bijvoorbeeld steigers ten behoeve van straal- of schilderwerken) weten specialisten en menig industrieel bedrijf RECO te vinden voor het inhuren van steigermaterieel en overige apparatuur.

 

Voor elke situatie of omstandigheid, ook internationaal, heeft RECO veilig steigermaterieel te huur inclusief montage mogelijkheden. 

 

RECO. Uw partner voor industri√ęle steigers.

Terug