Tijdelijke huisvesting voor bouw Rabobrug in Utrecht

Het stationsgebied in het centrum van Utrecht ondergaat een totale metamorfose. Ook de 19 (!) treinsporen met tussenliggende perrons zullen worden aangepast om het aantal wissels in de sporen te reduceren. Direct boven het spoor wordt momenteel in opdracht van ProRail gewerkt aan een voetgangers- en fietsersbrug, die het oosten en westen van Utrecht met elkaar verbindt.

Aan de westzijde start de brug aan de Croeselaan (bij de Jaarbeurs), om aan de oostzijde uit te komen in het drukke Moreelsepark. Met een lengte van 275 meter en een breedte van 10 meter is de brug een indrukwekkend bouwwerk.


Bouwketen: thuisbasis voor een gedreven ploeg medewerkers

Colijn aannemersbedrijf uit Werkendam is verantwoordelijk voor de bouw, die wordt opgeleverd in 2016. RECO kreeg opdracht de bouwketen voor de medewerkers van Colijn op de bouwplaats te realiseren. Gezien de beperkte ruimte is gekozen voor twaalf geschakelde en gestapelde units. Deze comfortabele en hoogwaardige huisvesting vormt de komende maanden een prima thuisbasis voor een gemotiveerde en gedreven ploeg medewerkers van Colijn.