RECO aan de slag met het steigerwerk op project De Slinger in Houten

Momenteel is MBB Ontwikkeling B.V. bezig met de realisatie van 29 energiezuinige nieuwbouw eengezinswoningen in Houten. Project ‘De Slinger’ betreft woningen met oppervlaktes die variëren van 122 m² tot 162 m² en grenzen aan een nieuw park dat tegelijkertijd zal worden aangelegd. Opdrachtgever MBB gaf ons de opdracht een bordes trappentoren te plaatsen en het steigerwerk te verzorgen.

Bordes trappentoren

De 29 nieuwbouwwoningen worden in de steigers gezet in verschillende fases, waarbij gebruik gemaakt gaat worden van het Tube Lock concept. Dit type steiger is speciaal ontworpen voor de bouw van gevelsteigers. Allereerst hebben we voor dit project een bordes trappentoren gebouwd van 9 meter hoog, waardoor er een logistieke toegang is gecreëerd naar de bovenste laag van de woningen. Later in het proces zullen de woningen volledig in de steigers worden gezet.

Perfecte ligging

De start van het project is nog maar net begonnen  en dus zal het nog wel even duren voor de eengezinswoningen klaar zijn. De woningen krijgen een ideale ligging. Een park voor de deur met op slechts enkele minuten afstand het gemak van winkels, het openbaar vervoer en het oude dorp.