Langzamerhand worden de 62 winkels van de failliet verklaarde V&D weer gevuld door nieuwe winkels. De invulling van het winkelpand in Nijmegen is vrijwel bekend. Sport- en modewinkelketen Topshelf heeft zich onlangs gevestigd in het pand en neemt tienduizend vierkante meter van het bestaande pand in. Daarnaast komt ook La Place weer terug, zien we Costes en New Yorker het pand betreden en komt er op de begane grond een foodmarket van Jumbo. RECO Kreeg de opdracht van Loohuis-Meulenbeld Installatietechnieken B.V. om het volledige pand tijdelijk van stroom te voorzien door middel van aggregaten.

 

100% bedrijfszekerheid
Voor deze opdracht hebben we één aggregaat met een vermogen van 250 KVA en één aggregaat met een vermogen van 100 kVA ingezet inclusief twee 2.000 liter IBC containers. Ook is er een stand-by aggregaat van 250 kVA als back-up aangeboden om een bedrijfszekerheid van 100% te kunnen garanderen. De aggregaten zijn parallel aan elkaar geschakeld, waardoor het mogelijk is om op elk moment het exacte vermogen te leveren dat nodig is. Hierdoor wordt er geen kostbare brandstof verspild en is er sprake van minder CO2 uitstoot.

 

De aggregaten zijn aangesloten op een synchroonkast. We hebben de benodigde kabels aangeleverd die vanaf de synchroonkast door een installateur van de opdrachtgever aangesloten zijn op de betreffende installatie. Al het materieel is geleverd op vrijdag 13 januari en zal gedurende een week blijven staan. Begin maart worden alle winkels hoogstwaarschijnlijk opgeleverd, waarna de opening snel zal volgen.