Van 17 tot en met 20 januari 2017 vindt in Ahoy Rotterdam de InfraTech plaats, veruit een van de belangrijkste beurzen voor de infrastructuur in Nederland. Elk jaar staan er zo’n 550 exposanten en komen er 20.000 bezoekers op dit evenement af. RECO zal samen met partnerbedrijf Eekels Pompen aanwezig zijn op de beurs en de mobiliteitsoplossingen voor de infrasector tonen.

 

Slim Verbinden                                    

De InfraTech heeft een groot bereik, waardoor er veel nieuwe netwerken worden gelegd tijdens de beursdagen. Op de diverse themapleinen zullen zowel grote als kleine partijen te vinden zijn wat zorgt voor een grote diversiteit in de beurshal. Dit jaar is het thema van de InfraTech “Slim Verbinden”. Het ontmoeten van nieuwe organisaties binnen de branche staat hierin centraal. De hele infrasector, zowel de opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers kunnen hier 4 dagen lang informatie vergaren en nieuwe contacten leggen, allemaal onder één dak!


Bekijk de video: Infratech, uw ontmoetingsplaats voor de infrastructuur

 

Gratis aanmelden!
Wilt u graag een bezoek brengen aan de InfraTech 2017 en misschien wel een gesprek aangaan met een van onze experts? Dat kan! U kunt RECO vinden in standnummer 1.242. En wanneer u zich vooraf registreert, is het ook nog eens geheel gratis. Op vertoon van uw digitale entreebewijs, welke u toegestuurd krijgt per e-mail, ontvangt u bij de ingang een bezoekersbadge. Bent u overtuigd dat u bij de InfraTech aanwezig moet zijn? Meld u dan via de banner hieronder aan. 

 

Aanmelden