Nieuw: RECO laad en los platforms

Dit jaar introduceren wij de nieuwe RECO Loading Docks. Een maatwerk oplossing voor optimaal vervoer van zware materialen van vrachtauto naar lift. De RECO Loading Docks worden op de begane grond op maat gebouwd voor uw project en kunnen met een nivelleersysteem op de juiste hoogte gebracht voor het rechtstreeks laden en lossen van goederen tussen de vrachtwagen en de goederenliften. Een zeer flexibele oplossing welke volledig tot zijn recht komt bij projecten met beperkte ruimte op de begane grond en verschillende hoogtes. Horizontaal én verticaal transport bij één partij!

De voordelen van RECO Loading Docks:

  • Sterk en robuust platform met een belastingcapaciteit tot 5 ton.
  • Biedt een vlakke werkvloer voor het laden en lossen van materialen
  • Optimaliseert horizontaal én verticaal transport op de bouwplaats
  • Volledig op maat geïnstalleerd naar de wensen van de opdrachtgever
  • Beperkt het nodige aantal vorkheftrucks
  • Praktische laad en los oplossing bij beperkte ruimte
  • Biedt een opgeruimd en overzichtelijk beeld van de bouwplaats

Eerste project met Canary Warf Contractors bij Southbank Place London

"Het project was uitdagend, maar dankzij de nauwe samenwerking met onze klant is een goede relatie gegroeid om iedere uitdaging te overwinnen.” - Marcus Percival, Managing Director Reco Hoist Ltd

Innovatie en efficiëntie werden bij elkaar gebracht bij Southbank Place London. Canary Warf Contractors benaderde RECO Hoist voor een uniek, maar uitdagend project.

We werden geconfronteerd met de uitdaging hoe we de goederenliften konden inladen met zware materialen terwijl de beschikbare doorgang slechts 1,5 meter hoog was. Als oplossing voor dit obstakel hebben wij het RECO Access Systeem gepositioneerd als verhoogd laad en los platform.

Meer over RECO Loading Docks