Personen-goederenliften voor grootste nieuwbouwproject European Patent Office

Onze personen-goederenliften zijn werkzaam bij een van de grootste nieuwbouwprojecten van Nederland. Begin 2015 is de bouw voor het European Patent Office van start gegaan. Dit nieuwe hoofdgebouw wordt medio 2018 in gebruik genomen.

TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros realiseren een zeer complex project. Het nieuwe gebouw voor het European Patent Office (EPO) kent een staalconstructie en veel glas, die boven het water komt te zweven. Door de integrale samenwerking krijgen innovaties ruim baan, onder meer in klimaatbeheersing, verlichting, akoestiek en energieverbruik. Zo levert het gebruik van een WKO-installatie een reductie van 30% ten opzichte van de EPC op. De gevel wordt een technisch hoogstandje. Aan de zuidzijde is een dubbele gevel gesitueerd, op 8 meter van de eigenlijke gevel. Het gebouw is door Ateliers Jean Nouvel en Dam & Partners ontworpen.


RECO als liftspecialist

Voor veilig verticaal transport heeft RECO een breed scala aan liften, platforms en hefsteigers beschikbaar. Al ons materieel voldoet aan alle Arbo- en veiligheidseisen en onze eigen monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd. RECO heeft een breed aanbod waardoor wij voor elke uitdaging een oplossing vinden. Ons assortiment wordt voortdurend vernieuwd, waardoor wij precies kunnen leveren wat u nodig heeft. Onze specialisten stellen graag hun kennis en ervaring beschikbaar om voor elk project de juiste oplossing te vinden.


Personen-goederenlift SC1432 in twin-opstelling

Voor dit project  is onze personen-goederenlift SC 1432 Twin ingezet. Deze lift kan tot een maximale hoogte van 200 meter worden verankerd. Ideaal geschikt voor het European Patent Office die ruim 105 meter hoog is. Ook stond een van onze grootste goederenliften Combi M Platform 6200 met 1000 KG belading. Daarnaast is er ook een bouwlift AT40 inpandig gemonteerd.