Nutsvoorziening niet op tijd? Huur een aggregaat of Start-Up Unit bij RECO!

Is er een lange wachttijd voor uw nutsaansluiting? Huur dan een aggregaat of complete Start-Up Unit bij RECO. Een betrouwbare stroomvoorziening is namelijk cruciaal voor bouwprojecten, evenementen en onderhoudsklussen. Helaas kan een nutsaansluiting in drukke periodes als de winter enkele weken duren. Wanneer de nutsvoorziening eenmaal aangesloten is kunt u de aggregaat nog steeds achter de hand houden als noodstroomaggregaat.

Direct offerte aanvragen


Wanneer u een aggregaat huurt bij RECO wordt deze kant-en-klaar bij u op locatie afgeleverd door onze eigen transportdienst. U kunt kiezen of u een kleine aggregaat huurt om de minimale werkzaamheden op te starten of dat u een aggregaat met meer vermogen huurt met oog op de voortgang van uw project.


Synchroonschakeling: Meer vermogen, minder brandstofverbruik

Wanneer u meer vermogen wilt huren adviseren wij vaak meerdere aggregaten met minder vermogen te huren in plaats van één grote aggregaat. Bij laag energieverbruik kunt u een aantal aggregaten stilzetten om brandstof te besparen. Tijdens de piekmomenten schakelen de andere aggregaten volautomatisch weer in voor het benodigde vermogen. Heeft u vragen over de voordelen van synchroonschakeling op aggregaten? Neem dan gerust contact op met onze adviseur.


Brandstoftanks en brandstofmanagement

Alle aggregaten worden met gevulde brandstoftank op uw locatie geplaatst en geïnstalleerd. Wanneer u weet dat u de tijdelijke stroomvoorziening nog wel even in gebruik houdt, is het handig om extra brandstof op te slaan in een externe IBC brandstofcontainer. Deze wordt rechtstreeks aangesloten op de aggregaat en monitort het brandstofpeil. Is de brandstof bijna op? Dan geeft onze adviseur Energie, Licht en Warmte u een seintje. Wanneer de aggregaat nog lang op locatie blijft, leveren wij een nieuwe volle brandstofcontainer aan.


Start-Up Units: Water en stroom in één pakket

Heeft u ook een tijdelijke watervoorziening nodig? Dan hebben we het perfecte totaalpakket voor u: de Start-Up Unit. Deze 10-voetscontainer maken we precies naar uw wensen compleet met aggregaat, brandstofcontainer, watertank en hydrofoorpomp met alle benodigde aansluitingen. Zo heeft u dus altijd de juiste hoeveelheid vermogen en water op locatie. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek met onze adviseur Energie, licht en Warmte voor het samenstellen van uw Start-Up Unit!

Nog geen nutsaanvraag ingediend? We helpen u graag

Heeft u nog geen nutsaansluiting aangevraagd? Neem dan gerust contact op met onze BPI-adviseur. RECO heeft goede banden met nutsbedrijven en veel ervaring met het aanvragen van een nutsaansluiting. Om de aansluiting compleet te maken  verhuren wij ook de benodigde hoofdverdeelkasten.

Direct offerte aanvragen