Noodstroom voor Arts en Zorg tijdens geplande stroomuitval op de Haagweg

Op de Haagweg te Rijswijk stond op donderdag 20 april 2017 tussen 08:00 en 14:00 uur een stroomuitval door STEDIN gepland. Health Angels (ook wel Arts en Zorg) is een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie en psychologische zorginstelling gevestigd aan deze straat. Tijdens de stroomuitval wilde de klant graag door kunnen werken en dus kwamen zij met de vraag of wij met een goede oplossing konden komen.


Noodstroomvoorziening met aggregaat 60 kVA op aanhangwagen

Om met een passende oplossing te kunnen komen, hebben we in overleg met de klant de projectlocatie bezocht. Zo hebben we samen een plan opgesteld waardoor de werkzaamheden van de praktijken tijdens de werkzaamheden door konden gaan. We plaatsten diverse elektra verdeelkasten, kabels, kabelprotectiegoten en een aggregaat 60 kVA op de aanhangwagen. Om half zeven in de ochtend begonnen twee monteurs met de installatie van het materieel en om vier uur in de middag kon alles weer gedemonteerd en hersteld worden naar de originele installatie.

Door mee te denken met Arts en Zorg, hebben we zekerheid kunnen bieden en kon de praktijk haar  werkzaamheden blijven verrichten tijdens de stroomuitval. 

Meer over de mogelijkheden van noodstroom