Dienstverlening met de nodige aanpassingen en maatregelen

Het coronavirus blijft zich verspreiden en brengt onzekere tijden met zich mee. Daarom zijn wij genoodzaakt maatregelen te treffen om zowel de gezondheid als veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Wij informeren u graag over de maatregelen die wij voor én achter de schermen nemen, zodat u ons materieel kunt blijven huren met de technische dienstverlening die u van ons gewend bent.

Operationeel bereikbaar

Onze vestigingen in Koudekerk aan den Rijn en Utrecht zijn beide telefonisch bereikbaar en fysiek geopend. De openingstijden blijven ongewijzigd en we zijn nog steeds 24/7 voor u bereikbaar. Mocht u materieel komen afhalen of retourneren, vragen wij u om gepaste afstand (1,5 meter) tot onze collega’s aan te houden. Hetzelfde geldt voor onze buitendienstmonteurs en chauffeurs die bij u op locatie komen. Allen zijn op de hoogte van de noodzakelijke hygiënische voorzorgsmaatregelen. Ook vragen wij op voorhand uw begrip voor eventuele vertragingen van onze orders als gevolg van overmacht.

Digitaal communiceren

Met ingang van afgelopen maandag (16 maart jl.) zullen onze accountmanagers en technisch adviseurs het aantal fysieke bezoeken minimaliseren. Deze zullen alleen plaatsvinden in goed overleg met u. Wel zijn zij natuurlijk telefonisch of per e-mail bereikbaar om u van materieeladvies te voorzien.

Mocht u op afstand graag inhoudelijker contact hebben met een van onze collega’s, dan kunnen wij gebruik maken van Microsoft Teams of andere communicatiemiddelen. Zo kunnen wij eenvoudig een videogesprek starten en grote bestanden als bouwplaatstekeningen met elkaar delen.

Onze website blijft 24/7 bereikbaar voor het aanvragen van huurlijsten en offertes.

Procedure aflever-, retour- en servicebonnen

De aflever-, retour- en servicebonnen hoeven in deze periode niet meer door u te worden ondertekend. Onze chauffeurs en monteurs zullen een kopie of doorslag bij u op locatie achterlaten. Bij op- of aanmerkingen omtrent deze leveringen, retouren of service kunt u ons daarvoor mailen op planning@reco.eu. Indien er geen op- of aanmerkingen komen, beschouwen wij de bonnen als akkoord op de geleverde aantallen of diensten uitgevoerd.

Overige maatregelen

Wij houden de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten en hebben deze maatregelen opgevolgd. Om die reden:

  • werken medewerkers indien mogelijk vanuit huis;
  • zijn werkplekken zoveel mogelijk gespreid;
  • werken we in ploegendiensten;
  • lunchen collega’s niet gezamenlijk;
  • vinden er geen overleggen plaats waarbij meerdere personen zijn betrokken;
  • zijn strenge hygiënemaatregelen ingevoerd, waaronder het handen wassen, extra schoonmaakbeurten, voldoende ventilatie van de werkplekken en géén handen schudden.

Samen komen we verder

Ondanks deze maatregelen staan wij nog steeds klaar om u van kwalitatief materieel te voorzien. Al 65 jaar, en ook in deze bijzondere tijd. Samen met onze klanten en leveranciers zijn we er altijd sterker uitgekomen. Onze 200 collega’s werken keihard om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mocht u vragen hebben over de maatregelen rondom het coronavirus, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon binnen RECO of bellen naar ons algemene telefoonnummer: 071 - 341 91 20.