Controle op bouwplaats installaties: Jeroen en Hans geven advies


Voor velen is het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de tijdelijke elektrische installatie op de bouwplaats een noodzakelijk kwaad. Natuurlijk heeft een onverstoorde voortgang van het bouwproces hierbij de hoogste prioriteit. Daarom wil je natuurlijk dat de tijdelijke elektrische installatie zonder problemen, bedrijfzeker en veilig voor de gebruikers gemonteerd wordt. Pas als de energievoorziening niet aan de verwachtingen voldoet merk je pas hoe belangrijk een goede tijdelijke elektrische installatie is.

 

Achter de schermen werken wij bij RECO continue aan bedrijfszekere en veilige elektrische installaties voor optimale dienstverlening op de bouwplaats. Materieel dat we in onze eigen werkplaats onderhouden, waar nodig repareren, gekeurd laten worden en voorzien van de juiste keuringsstickers voordat het opgeleverd wordt. De tijdelijke elektrische installatie op jouw bouwplaats wordt met materiaal geïnstalleerd dat voorzien is van CE-markering conform NEN 1010 en NEN 3140.

 

Doordat RECO voor jou de ontwerp- en installatieverantwoordelijkheid voor je elektrische installatie kan verzorgen, ben je verzekerd van een bedrijfzekere en veilige tijdelijke elektrische installatie dat aan de strenge wetgeving voldoet.

 

Voor vragen en/of vrijblijvend advies over je bouwplaats inrichting kun je gerust contact opnemen met Jeroen Ooms en/of Hans Geijtenbeek van de afdeling Bouwplaats Installaties. Zij helpen je graag verder. 

Terug