Complimenten voor bouwplaatsinrichting woningbouwproject

Op slechts tien kilometer van het centrum van Amsterdam realiseert UBA Bouw B.V. een nieuwbouwplan. Het project is Lentezijde genoemd en betreft de bouw van eengezinswoningen: negen koop- en achtenveertig huurwoningen.


Samenwerking RECO en UBA Bouw: al meer dan 20 jaar

UBA Bouw is een gerenommeerde bouwer en werkt al meer dan 20 jaar nauw samen met de diverse divisies van RECO. UBA Bouw is niet alleen actief in de woningbouw, maar ook in de utiliteitsbouw en in bouwprojecten voor de zorgsector. Daarnaast is UBA Bouw een specialist in renovatie en binnenstedelijke vernieuwing.


Bouwplaatsinrichting en tijdelijke accomodatie

Voor het woningbouwproject in Badhoevedorp kreeg RECO opdracht van UBA om de bouwplaatsinrichting te verzorgen en tevens te voorzien in tijdelijke accommodatie. RECO voert deze opdracht uit volgens een jarenlang beproefd en voortdurend up-to-date gehouden concept, waarbij de klanttevredenheid (van opdrachtgever tot daadwerkelijke gebruiker) altijd centraal staat. Zowel de directie van UBA Bouw als de directie van de ontwikkelaar Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente Haarlemmermeer gaven inmiddels aan zeer ingenomen te zijn  over de wijze waarop RECO de opdracht tot dusver uitvoerde:

“Tot nu toe ligt het werk er prachtig bij, complimenten vanuit de gemeente, de directie van Bouwfonds en van UBA”