Ontdek HVO100 brandstof: 100% CO₂-reductie

Wilt u uw hybride aggregaat laten draaien met een brandstof die niet alleen krachtig is, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld? Maak kennis met HVO100! Deze revolutionaire brandstof stoot geen CO₂ uit wanneer u uw dieselmotor hiermee tankt en is geschikt voor elke dieselmotor. HVO100 is vanaf dit jaar verkrijgbaar bij RECO, zowel voor uw hybride aggregaten als in losse brandstofcontainers voor uw eigen materieel.

 

Voordelen van HVO100:

  • 100% CO₂-reductie Tank to Wheel (90% Well to Wheel)
  • Substantiële vermindering van schadelijke stoffen: HVO100 biedt een aanzienlijke reductie van fijnstof, NOx en zwavel (afhankelijk van het motortype).
  • Brede toepasbaarheid: HVO100 kan direct worden gebruikt in elke dieselmotor die voldoet aan de EN15940-norm, zelfs bij temperaturen tot -20°C.
  • Geschikt voor langdurige opslag: HVO100 behoudt zijn kwaliteit en prestaties, waardoor het een betrouwbare keuze is voor verschillende toepassingen.
  • Milieuvriendelijk productieproces: Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals zaagsel, rioolslib, pulp & papier, dierlijke bijproducten en afval uit de voedselverwerking.

Bent u benieuwd naar de voordelen van HVO100 voor uw project? Neem contact op met onze specialisten of vraag direct een offerte aan. 
 

HVO100: Duurzaam en Efficiënt

HVO100 is de ideale keuze voor bedrijven die streven naar duurzaamheid en efficiëntie. Met HVO100 verbrandt u schoner en efficiënter, wat resulteert in lagere emissies en een verminderde ecologische voetafdruk. Bovendien is HVO100 een drop-in-fuel, wat betekent dat u zonder aanpassingen aan de motor kunt overschakelen.

Wat is HVO100 brandstof?

HVO staat voor Hydrotreated Vegetable Oil. Dit is een synthetische dieselbrandstof geproduceerd uit afval- en restproducten, behandeld met waterstof. Deze duurzame brandstof is geur- en reukloos en biedt een hoger cetaangetal, waardoor de motor efficiënter brandt.

Kan ik HVO100 tanken?

HVO100 is geschikt voor elke dieselmotor die voldoet aan de EN15940-norm. Dat is vrijwel elke hedendaagse dieselmotor. Maar helaas is HVO100 nog niet verkrijgbaar bij elk tankstation. Wilt een tijdelijke voorraad HVO100 voor de dieselmotoren op uw project? Dan kunt u bij RECO brandstoftanks met HVO100 aanvragen.

Wilt u de CO₂-footprint van uw bedrijf verkleinen?

Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie over HVO100. Ontdek hoe HVO100 brandstof uw bedrijf kan helpen om duurzamer te opereren en uw emissies te verminderen.