Industriële liften kopen

Configuraties op maat voor elke industrie

Bij RECO maken we semi-permanent verticaal transport voor u op maat. We werken nauw samen met fabrikanten en bieden u complete service van ontwerp tot en met onderhoudscontracten. Met de vele aanpasbare eigenschappen van onze tandheugelliften ontwerpen we een lift die veilig is en de productiviteit verhoogt in zware industriële omgevingen.

Industriële lift kopen? Vraag een offerte aan

Koop uw industriële liften bij RECO en profiteer van:

  • Complete service van ontwerp tot en met onderhoudscontracten op maat;
  • Nauwe samenwerking met fabrikanten voor maatwerk en vervangende onderdelen;
  • Meer dan 65 jaar ervaring in technische diensten en materialen;
  • Advies van meer dan 200 specialisten;
  • Liften voor mijnbouw, fabricage en offshore;
  • Gecertificeerd materieel en personeel.

Neem contact op met de specialist

Industriële lift op maat kopen: optimaal verticaal transport voor uw bedrijf

Onze ingenieurs ontwerpen alle industriële liften in samenwerking met de technici van Stros. Vervolgens worden de liften geïnstalleerd, getest en gecertificeerd om u optimale prestaties en veiligheid te garanderen. In nauwe samenwerking met Stros kunnen wij op maat gemaakte industriële lift configuraties voor elke bedrijfstak of faciliteit leveren. Heeft u behoefte aan meer snelheid, meer laadvermogen, een kleinere buitenafmeting of verwarming in de liftcabine? Alles kan worden aangepast en geconfigureerd om u de beste industriële lift te bieden. De beste industriële lift op de markt is tenslotte degene die het beste bij uw bedrijf past.
 

Veiligheid en kwaliteit van liftinstallatie tot gebruik

Bij het ontwerpen van grote industriële liften voor een gevaarlijke industriële werkomgeving kunt u geen compromissen sluiten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Daarom verzekeren wij onze klanten van betrouwbaar transport door algemeen erkende kwalificaties en certificaten te behalen. Al onze te koop aangeboden industriële liften, voldoen aan de nationale en internationale normen en onze diensten worden uitgevoerd door gecertificeerde specialisten. Om er zeker van te zijn dat de lift veilig wordt gebruikt, leveren wij bedienings- en onderhoudshandleidingen, kwaliteitscontroleplannen, gezondheids-, veiligheids- en milieuprocedures, algemene opstellingstekeningen en het testrapport van de fabrieksacceptatie.